Produkter

Marksten, Natursten & Stenmur

Gångstråk och hårdgjorda ytor är en av de viktigaste beståndsdelarna i en trädgård eller ett grönområde. Det är viktigt att välja rätt produkt, rätt typ av sten eller betongplattor, med rätt stil, rätt färg och rätt funktionalitet. Till våra projekt kan vi så klart tillhandahålla det vi ritar in och hjälper er att hitta den produkt som är optimal för platsen!

Kontakta oss

Växter

Det som ger trädgården och grönområdet liv är så klart växterna. Men för att välja en växt med rätt stil, form, färg och storlek som samtidigt passar i odlingszonen, i jorden och i läget, krävs det en hel del kunskap. Vi hjälper dig att få hem högkvalitativa prisvärda växter direkt från odlarna, på avtalad dag och vill du hjälper vi dig att plantera dem rätt.

Kontakta oss

Belysning

Till våra ritningsprojekt och till tjänsten Ljusdesign, hjälper vi dig gärna att ta hem rätt armaturer och ljuskällor utifrån våra förslag. Vi har en stor leverantörskedja som gör att vi kommer åt ett brett produktsortiment med allt från enklare produkter till professionella high-end ljussättningsarmaturer. Du vet att du får exakt rätt produkt på rätt plats.

Kontakta oss

Smide

Smidesprodukter tillverkar vi ofta själva, måttanpassat och utifrån egen design. Vi gör allt från kantjärn till staket, grindar och spaljéer till de projekt vi designar och anlägger. Vi har olika typer av ytbehandlingar för olika ändamål och utseende. Även cortén.

Kontakta oss