Trädgårdsdesign

Tips på plats

by Elisabeth Lindman

Den här tjänsten lämpar sig för befintliga trädgårdar, där man önskar göra mindre åtgärder eller bara vill få lite idéer att jobba vidare på. Vi samtalar noga om era önskemål och bollar idéer. Ni får handritade, icke skalenliga, skisser direkt på plats med förslag på lösningar, material och växter.

Läs mer

Trädgårdsdesign med ritning

by Elisabeth Lindman

Bygger ni nytt eller gör ni en större renovering av en trädgård, park eller ett grönområde, är det här tjänsten som lämpar sig bäst. Den går att anpassa och komplettera utifrån era behov, t ex med skalenlig markanläggningsplan, 3D-ritningar, belysningsplan, planteringsplan osv. Självklart utgår designen från era önskemål och behov, anpassat till byggnadernas formspråk och från omgivningen.

Läs mer

Ljusdesign

by Elisabeth Lindman

Det syns skillnad på en trädgård där arkitekten varit med under anläggningen och inte. För att få till den perfekta drömträdgården, behövs skickliga hantverkare från olika yrkesgrupper. Synkroniseringen och logistiken är viktig och om det uppstår frågor ska dessa får ett snabbt svar. Vi är gärna med som projektkonsulter och bistår hantverkarna under anläggningen; allt för att arbetet ska gå smidigt och vara effektivt.

Läs mer